Warning: Declaration of JC_Submenu_Nav_Walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/interess/domains/donostia.se/wp-content/plugins/jc-submenu/walkers/SubmenuWalker.php on line 1029
Donostia.se åker till Palma! – Donostia

Donostia.se åker till Palma!

I mitten av april åker två av oss till Palma de Mallorca för att prova på öns pintxos-sortiment, och även prova att göra pintxos på deras unika matvaror.

Mallorca hör inte direkt till Baskien, även om det finns historiska kopplingar via de katalonska kungarna. Men framför allt så har Palm för länge sedan lämnat charterturismen och grisfesterna bakom sig, och är en modern storstad som hämtar sina matinfluenser från såväl Baskien som andra delar av världen. Vi har varit där tidigare och ätit bra pintxos på de trendiga restaurangerna på Calle Fabrica och i resten av Santa Catalina, och den här gången ska vi dyka ännu djupare in i den mallorcanska matvärlden. Se fram emot nya recensioner och mattips, och förhoppningsvis ett eller annat recept, när vi kommer tillbaks.

Lämna en kommentar